Underhåll


Vi vet alla att båtar kräver sitt underhåll. Vi hjälper dig därför gärna med såväl mindre reparationer som löpande underhåll och rustning inför säsongen. Nedan hittar du ett axplock av det vi kan hjälpa dig med.Allmän service och reparationer

700 kronor/timme


Under allmän service ingår reparationer av skador, service av vinschar, enklare elarbeten och elinstallationer, men även motorservice, splitsning och så vidare.

Vinterprojekt/vårrustning

700 kronor/timme


Har du ett vinterprojekt som du vill dra igång? Vi utför allt från renovering av äldre båtar till raceförberedelser av botten på ditt ORCi-vapen så att din båt blir riktigt skarp i konkurrensen.


Inför säsongen kan våren ibland vara allt för kort för att alla förberedelser ska hinnas med tillfredsställande. Självklart kan vi därför även rusta din båt inför säsongen. 

Samarbete med Sailox 

Vi är återförsäljare och montörer för Flex och PVC TEAK i Stockholmsregionen, i samarbete med Sailox Båt och Charter i Oxelösund.

 

Vi har provbitar och broschyrer hemma och kan beställa materialet, göra mallar och montera efter önskemål. Mer information och priser hittar du på www.sailox.se. Där hittar du även information om uthyrning av båt/båtar.

Företaget innehar F-skattsedel

Organisationsnummer: 556625-3281

Macs Marine AB


Telefon:

Ian: 076-022 33 94

Phil: 073-649 54 01


E-post: info@macsmarine.se


https://www.facebook.com/Macsmarinesweden/Besöksadress: Frejvägen 5, Saltsjöbaden


Postadress: Macs Marine AB
c/o Power
Hedenhösvägen 16

141 33 Huddinge


Copyright © Alla rättigheter förbehållna Macs Marine AB.